ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Χρήστος Σιούλης MD, PhD - Χειρουργός Αμφιβληστροειδούς, Υαλοειδούς

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σιούλης Χρήστος εισήχθη στο Ιατρικό τμήμα της ΣΣΑΣ (Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων) το 1981 και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εδιμβούργου (Μεγάλη Βρετανία).

Μετεκπαιδεύθηκε και εξειδικεύθηκε στην χειρουργική και στις φλεγμονώδεις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς και υαλοειδούς στο University of California Irvine, κατέχοντας έμμισθη θέση χειρουργικού Fellowship.

Εισήγαγε για πρώτη φορά στο υγειονομικό σώμα των ΕΔ τη σύγχρονη υαλοειδεκτομή τριών σημείων, συμμετείχε στις ΗΠΑ σε πολλά πρωτοποριακά ερευνητικά πρωτόκολλα, με συμμετοχή του ονόματος του σε υποβληθείσα πατέντα  καθοριστικής σημασίας στην εφαρμογή των anti-vegf παραγόντων στην οφθαλμολογία.

Διετέλεσε Διευθυντής Οφθαλμολογικών τμημάτων και κλινικών σε Στρατιωτικά νοσοκομεία των Αθηνών, συνεργάτης μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων  και είναι επί σειρά ετών Διευθυντής του Οφθαλμολογικού τμήματος του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως στην Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Σιούλης στο γραφείο κοντινή φωτογραφία 12

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

- Το Ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αγίας Σοφίας 18 και είναι εύκολα προσβάσιμο με το λεωφορείο και το αυτοκίνητο -

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

- Σύγχρονος εξοπλισμός -

oct1 Χρήστος Σιούλης

OCT-Angiography Triton Plus

Το σύστημα OCT-Angiography Triton Plus παρέχει ομοιόμορφη ευαισθησία σάρωσης που επιτρέπει την ανώτερη οπτικοποίηση του υαλοειδούς και του χοριοειδούς στην ίδια σάρωση.

Η OCT-αγγειογραφία απεικονίζει το αγγειακό δίκτυο χωρίς τη χρήση σκιαστικών ουσιών που απαιτούνται στις φλουοροαγγειογραφία και αγγειογραφία με ινδοκυανίνη. Μας παρέχει έτσι τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσουμε σε ανθρώπους με ιστορικό αλλεργιών, σε νεφροπαθείς, σε εγκυμονούσες γυναίκες χωρίς το φόβο εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών.

Επιτρέπεται στον οφθαλμίατρο η ακριβής εντόπιση αλλά και ο υπολογισμός του μεγέθους μίας βλάβης και δίνεται η δυνατότητα καταγραφής δομών ή βλαβών που στην κλασική αγγειογραφία δεν έχουν σαφή όρια λόγω της διαρροής της χρωστικής.

Τι λενε για μας

  • 'Εγινε ένα ολοκληρωμένο check-up με προσοχή και επιμέλεια. Ο γιατρός μου εξήγησε πώς λειτουργούν οι οφθαλμοί και πώς η πάθησή μου σχετίζεται με αυτή τη λειτουργία.
    Μαργαρίτα Κ.
  • Ο γιατρός μου φάνηκε αρκετά έμπειρος με κάλο ιατρικό εξοπλισμό! Και η δική μου περίπτωση δεν φάνηκε και τόσο απλή..
    Παναγιώτης Τ.
  • Ο γιατρός ήταν εξαιρετικός! Πήγα το γιο μου για εξέταση. Ήταν υπομονετικός και του εξηγούσε τα πάντα.
    Κατερίνα Γ.
error: Συναγερμός: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!