Ο ΙΑΤΡΟΣ

ΣΙΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ MD, PhD

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ, ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καλώς ήλθατε στην σελίδα του Ιατρείου μας

Ο Σιούλης Χρήστος εισήχθη στο Ιατρικό τμήμα της ΣΣΑΣ (Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων) το 1981 και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εδιμβούργου (Μεγάλη Βρετανία).

Μετεκπαιδεύθηκε και εξειδικεύθηκε στην χειρουργική και στις φλεγμονώδεις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς και υαλοειδούς στο University of California Irvine, κατέχοντας έμμισθη θέση χειρουργικού Fellowship.

Εισήγαγε για πρώτη φορά στο υγειονομικό σώμα των ΕΔ τη σύγχρονη υαλοειδεκτομή τριών σημείων, συμμετείχε στις ΗΠΑ σε πολλά πρωτοποριακά ερευνητικά πρωτόκολλα, με συμμετοχή του ονόματος του σε υποβληθείσα πατέντα  καθοριστικής σημασίας στην εφαρμογή των anti-vegf παραγόντων στην οφθαλμολογία.

Διετέλεσε Διευθυντής Οφθαλμολογικών τμημάτων και κλινικών σε Στρατιωτικά νοσοκομεία των Αθηνών, συνεργάτης μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων  και είναι επί σειρά ετών Διευθυντής του Οφθαλμολογικού τμήματος του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως στην Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Σιούλης στο γραφείο κοντινή φωτογραφία 12

ΣΙΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ MD, PhD

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ, ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΙΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ MD, PhD

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ, ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ *
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *
email *
Σχόλια
Τηλέφωνο *
Το ιατρείο μας λειτουργεί καθημερινά ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού και βρίσκεται επί της οδού Αγίας Σοφίας 18.
Ονοματεπώνυμο *
Email *
Μήνυμα